Kaupan aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Toimitusehdot

 

 

Voimassa alkaen 1.2.2014.

 

Verkkokauppa


Pellava Pirtti (y-tunnus 2056315-0). Myymme tuotteita 18 vuotta täyttäneille ja vain Suomeen. Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
Kaikki tuotteemme ovat Suomessa käsityönä valmistettuja.

 

Tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilta siirtämällä ne ostoskoriin. Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin asiakkaan palvelemiseen kaupassamme. MINIMITILAUS ON 10 €.

 

Postikulut


Postikulut ovat 3 € / lähetys, ei muita kuluja. Yli 100 € tilauksista emme veloita postikuluja.

 

Tuotteen toimitus


Tuote lähetetään postipakettina asiakkaan kotipaikkakunnan postitoimistoon jossa se on asiakkaan noudettavissa. Toimitusaika 2 - 4 vuorokautta. Tuotteen ollessa tilapäisesti loppu on toimitusaika 14 vuorokautta.

 

Maksutavat


Ennakkomaksulla

 

Tilaus- ja maksuvahvistus


Tilatessasi tuotteen saat maksuvahvistuksen sekä tilinumeromme sähköpostiisi. Maksettuanne tuotteen/t tilillemme, toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen.

 

Vaihto- ja palautusoikeus


Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos asiakas ei ole tuotteeseen tyytyväinen tai tuotteeseen on tullut vikaa kuljetuksessa niin korvaamme myös palautuksesta aiheutuneet postikulut.
Ja vaikka tuotteemme eivät ole helposti kuljetuksessa vaurioituvia voi silti matkalla vahinkoja sattua. Siksi ole hyvä ja tarkista pakkauksen kunto heti postissa lähetystä lunastaessasi. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postissa. Ota yhteyttä myös meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta tai ostosumman palauttamisesta.
Lunastamme AINOASTAAN postin välityksellä TAVALLISINA postipaketteina meille toimitetut palautukset, emme esim. postiennakolla toimitettuja palautuksia.


Palautuksissa tulee lisäksi ilmetä lähettäjän nimi ja yhteystiedot sekä palautuksen syy.


Palautusosoite:


Pellava Pirtti
Nikkolantie 244
60800 Ilmajoki
gsm 045-6913444 / Eija
pellavapirtti(at)gmail.com

 


Mainostoimisto Web Tech Design link